Main content

Pravna napomena

Sva su prava pridržana.

Nije dopušteno mijenjati, kopirati, distribuirati, iznajmljivati, emitirati, izvoditi, umnožavati, objavljivati, licencirati, tvoriti izvedenice, prenositi na drugi medij ili prodavati bilo koje podatke, programsku podršku, proizvode ili usluge koji su dio portala wcnet.hr bez prethodne suglasnosti i pisanog dopuštenja Bolton Manitoba S.p.A.

Sav sadržaj ove internetske stranice zaštićen je autorskim pravima. Sadržaji (registrirane i neregistrirane marke, tekstovi, slike i ostalo) i sva programska podrška u vlasništvu su Bolton Manitoba S.p.A.

Na našim stranicama nastojat ćemo osiguravati točne i ažurne podatke, ipak naglašavamo da  tekstovi na internetskim stranicama služe samo za informiranje, stoga ne dajemo nikakvo jamstvo i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njihovu točnost i cjelovitost stranica. Svako korištenje objavljenih sadržaja je na vlastitu odgovornost.

Niti Bolton Adriatic d.o.o. niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba, koja je sudjelovala u stvaranju ovih intrenetskih stranica, ne odgovara za povremeno nedjelovanje stranica, za moguću netočnost navedenih informacija te za nikakvu moguću štetu koja bi nastala radi upotrebe netočnih i nepotpunih informacija, stoga ne odgovaraju za nikakvu štetu ili neugodnosti, koje bi mogle proizlaziti iz postojanja internetskih stranica, iz pristupa i/ili upotrebe i/ili nesposobnosti upotrebe informacija na ovim internetskim stranicama i/ili za bilo kakve greške ili manjkavosti u njihovom sadržaju, bez obzira na to da li su obavješteni o mogućnosti takve štete.

Bolton Adriatic d.o.o., zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bilo kako prema vlastitom nahođenju bez obzira na razlog te bez prethodne obavijesti, dijelomice ili u cjelini vrši izmjene, dodaje ili uklanja sadržaje objavljene na internetskoj stranici www.wcnet.ba. Svako korištenje objavljenih sadržaja je na vlastitu odgovornost.

 

SISTEM WC NET

Sistem WC NET osigurat će vam besprijekornu čistoću i higijenu vaše WC školjke.

Otkrijte više

STRUČNJAK ZA HIGIJENU?

System WC NET

Ispunite naš upitnik i provjerite svoje znanje.

Upitnik

DOBRODOŠLI NA NOVU INTERNETSKU STRANICU WC NET

DOBRODOŠLI NA NOVU INTERNETSKU STRANICU WC NET

Drago nam je što ste posjetili našu novu internetsku stranicu WWW.WCNET.BA.

Više informacija
2012 © Bolton Manitoba S.p.A – Sva prava pridržana | Pravna napomena | Politika privatnosti i kolačići Izrada web stranica Bolton Group